Putin febril, obosit si foarte necajit!

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

         Azi am deschis ochii pe la 7. Durere frateeeee. Imi venea sa pun toate paturile in geam si sa ma culc la loc. In secunda 2, a deschis doamna infirmiera usa si abia atunci am realizat ce vreme prietenoasa era afara. In zadar am incercat sa mai dorm, m-am tot foit in pat, am grangurit, oftat si in final AM INJURAT : “Vremea matii” ! Degeaba. O ora mai tarziu… la fel ploua, vantul parca mai tare batea iar eu sa mai adorm …. nici vorba. Uite asa mam foit in pat pana la ora 12 si ceva. La ora 13 a venit masa care am acceptat-o din lipsa altor alternative. Duminica fiind, localul de unde mai mancam si noi o ciorba si o pulpa, era inchis iar vremea de afara parca nu te impingea sa mergi altundeva. Am servit felul 2 : Cartofi cu pulpa de pui. Deci PULPA de pui zici ca a fost taiata de la un pui proaspat iesit din ou. Nu stiu daca ati vazut vreodata o pulpa de pui de mica. Era cat o bricheta.
            Am inghitit mai mult insec si parca imi statea capu la altceva. Restul zilei l-am petrecut in pat, gandindu-ma la ce frumos trebuie sa fie acasa : mancare buna, caldura, familiea. Iar apoi dupa ce mi se umplea sufletul de fericire imi taiam craca de sub picioare spunandu-mi, parca in ciuda, NU AI SA PUPI PREA REPEDE ASA CEVA.
             Cina am refuzat-o. Nu mai suport parizerul. Niciodata nu l-am suportat. Numai cand il vad, mi se face rau. Sincer sa fiu nici nu stiu ce gust are parizerul asta care ne este servit in cantina, culoarea lui imi este deajuns sa spun PASS. Am facut bine…. pt ca apoi am plecat la o pizza cu Paul si fratele lui. Buna pizza la Bolero domne’! Acum dorm in fund … zbye

One Response to “Putin febril, obosit si foarte necajit!”

  1. lalishuka Says:

    si o portie de budinca ai refuza??? caci cu asta am sa te astept acasa…mi-e dor de tine..

Leave a Reply