Sunt acasa, Paradisul pe Pamant.

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

Paradisul e aici , pe Pamant. Nu sub Pamant. Cum am ajuns acasa, cum m-am curatat de o boala. Eu defapt aveam 2 boli : L.A.L. si un TV wide LCD. Am scapat de aia cu LCD, bonus fiind un sistem audio, tot Samsung. E cadou de la unchiul meu. Sa gandit ca daca tot am sa stau atat de mult timp in casa, macar sa am la ce ma uita , pe ce ma uita, e mistoooooooo.

inquiry
Acum sa va pun la curent de ce sunt acasa si nu ma refer la 220 V. Sunt acasa pt ca in timpul transplantuluiam mai facut o recidiva. Prea perversa boala asta. in cele 3 luni petrecute in boxa am facut-o din nou si nu a dat nici un semn, decat la punctia din sold Am facut niste analize apoi care au confirmat acest diagnostic.

3 Responses to “Sunt acasa, Paradisul pe Pamant.”

 1. Stejy Says:

  drgoste mica,suflet drag si bun de ce nu a vrut dumnezeu sa te mai lase printre noi,erai prea frumos,prea destept,prea bun si te-a vrut alaturi de el oare.dar te vom iubi mereu scumpul nostru cezarel.dormi in pace,,,,,,,,,sper ca acum nu te mai doare nimic si ai gasit pacea,ai luptat si ai suferit cum noi nici nu ne putem imagina.doamne ai grija de el daca l-ai chemat la tine asa repede, de acum e in mainile tale,pune un inger sa-l pazeasca ””””’

 2. roxana Says:

  iata ca s-au scurs 4 luni, icna nu pot crede , vreau sa intri sa vorbim:(

 3. Monica Says:

  Zbor lin printre ingeri, Cezar. Esti Acasa, in lumina. Un suflet frumos ca al tau e sigur in Dragoste si Lumina…
  Iti multumesc pentru tot ce am invatat de la tine, incerc sa “dau mai departe”. Multumesc!

  Mama lui Cezar… Dumnezeu sa va aline sufletul si sa va dea putere.

Leave a Reply