Oare Nathan Petrely ar mai putea zbura dupa o cura de citosar ?

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

Prison Break si Heroes sau Steaua vs Fiorentina. Ia ghici la ce mia stat capul inca de dimineata ??
Cu bunavointa doamnei doctor Delia am facut rost de cele 2 episoade ( nu va ganditi ca mia dat ripul de la meci :) ).
Astazi a fost o zii linistita. Am si iesit un pic din spital sa ma duc la cumparaturi. Bine inteles lca la analizele mele… numai cu masca pe figura mi-am permis sa ies la plimbare. Se uita lumea la mine ca la o versiune mai schiloada a lui SubZero deoarece aveam un trening albastru pe mine. La un moment dat am zarit un copil ….care sa uitam asa mirat la mine iar cand ne-am depasit unul pe celalalt … a intors capul dupa mine …. eu dupa el si iam zis cu o voce ingrosata MORTAL KOMBAT. Sa fii vazut saracu copil cum i sau bulbucat ochii in cap.
In fine dupa Epopeea Prison break, si Vesnicul Heroes am aflat ca Steaua a facut egal cu Mutu iar Banel “antilopa” Stelei nu a marcat …. in nici o poarta. Poate e mai bine asa :) .
Sper ca maine sa imi fie analizele mult mai scazute si sa incepa sa creasca incepand de joi, vineri, nu de alta dar vreau sa fug acasa :( .
Spitalul asta iti smulge penele, iti taie aripile fie ca esti o vrabiutza fie ca esti o acvila. Poti sa te numesti si Boeing 747 ca tot ti le demonteaza. Multumim citosar-ului, Metrotrexat-uli si Fludal-ului pt acest fapt.

2 Responses to “Oare Nathan Petrely ar mai putea zbura dupa o cura de citosar ?”

  1. lalishuka Says:

    imi place ca esti asa de preocupat de blog….bv tie! si hoataraste-te odata…PB sau Heroes….???
    Te iubesc…

  2. Cezar Gherman Says:

    Fringe :D

Leave a Reply