Stop cardiac… pana la reluare !

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

ImageHosting Romania
Aceasta este EKG meu din timpul meciului …. CFR – Chealsea. Nu sunt eu prea mare microbist …dar de cand e CFR in Europa le urmaresc meciurile, si vreau sa zic ca sunt foarte mandru ca ma tratez in Cluj. :-p . Chiar in timp ce scriu aceste randuri se aud claxoanele fanilor iesiti sa petreaca, sa sarbatoreasca egalul cu chealsea. Regret enorm ca nu ma pot duce in piata … e la 3 minute de clinica, sa urluu si eu cat ma tin trombocitele CFR CFR.
In rest cu tratamentul e OK, analizele imi sunt la fel ca si luni, ceea ce imi da un pic de speranta ca s-ar putea sa plec un pic mai repede acasa, adica pe lunea viitoare daca vineri incep sa imi creasca.
Azi am avut 2 fraze folorite mai ceva ca Aminul intr-o zii de duminica in biserica : Vrei ca daca nu arunc la gunoi si Inchide ca te sun eu!. Prietenii stiu de ce. Am si fost bucatar un pic, am facut niste cartofi cu cascaval pane pentru mine si gabitza. Gabi e un baiat de 20 de ani, foarte retras dar cu care am fost in stare sa leg o prietenie frumoasa. E foarte emotiv baiatul iar eu foarte drastic cu el de unde reiese ca niciodata nu ne plictisim impreuna. El face pe suparatu eu il cert razand, el continua sa faca pe suparatu …..razand.
Mai spre seara m-am simtit totusi un pic slabit, m-au lasat ochii si am ametit de vreo 2,3 ori desii astazi am mancat cat un urs. Nu stiu exact…. probabil oboseala isi spune cuvantul. Aici in spital mie tare greu sa dorm.
Noapte buna Romania. Bravo Cluj.

2 Responses to “Stop cardiac… pana la reluare !”

  1. lalishuka Says:

    tu …sa te uiti la meci….dar chiar ma uimesti…ai grija de Gabi,pui,ca e copilul tau..te sarut dulce!!!

  2. Cezar Gherman Says:

    Normal ca am. Mie dor de tine, dor de casa …. dor de toate si toate ma dor ….

Leave a Reply