Valiii… Valerica….. La multi ani ba !

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Valentin si Valentina.
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic. Am nevoie de o muza.
Vineri am plecat acasa. Cu ocazie. Ma luat unu cu o Dacie. Trei ore am facut pana la deva. M-am oprit la pizza. Doamne buna a fost…. bucatareasa. Dota pana seara si apoi somn de voie. Weekend-ul a trecut usor, filme, muzica, dota. Sambata seara a fost un chef restrans la mine acasa. Eu am stat in pat. Duminica am fost surprins de vizita a “doi tartani frumoshi”, verisorii mei. Luni hemograma, telefon la cluj, si mi se spune ca mai stau pana miercuri. Apoi cafea cu “cea care nu vrea sa se stie ca imi este amica”. Dota din nou, cu roboti, in team, nervi, mai multi nervi, agitatie ( o fii fost de la tratament). Lumea e rea pe garena, injura,batjocoreste, arunca ganduri rele in stanga si in dreapta, blesteama. Nu ii inteleg. Batai Dumnezo. =))
Marti am fost sa imi achit taxa pt domeniul nou achizitionat. www.cezargherman.com . Va fii gata in 5 zile maxim. Am baut si o cafea cu lorena.
Miercuri am fost la “2 tartani frumoshi” de le-am instalat niste jocuri. Miercuri m-au sunat de la Orange. Domnul Gherman?
-Da.
-Factura d-nul Gherman.
-Pa.
I-am rugat sa imi ofere o amanare de plata de 10 zile. S-au scuzat ca nu pot mai mult de o saptamana. Apoi ma suna sa imi spuna dupa o zii intarziere ca m-au pus in baza de date a operatorilor de telefonie mobila. Repet. PA
Joi am facut hemograma. 600 de leucocite, 50.000 de trombocite, 14,7 hemoglobina.
Vineri am venit la Cj. pe autobuz. Cu masca pe figura. Se uita lumea la mine ca la un ciudat. Pana in spatele autocarului, am avut timp sa ii observ si m-am pus exact langa persoana care se uita mai terifiata la mine. Am ajuns cu bine desii vremea era aiurea. In salonul 12 era si Adrian. El a plecat acasa. Atunci. E bine. Ma bucur pt el. Am ramas doar eu cu Nea Titus. Si d-nul popa a plecat acasa. Are o sapamana concediu, dupa care vine din nou la munca aici.
L-am cunoscut pe Florin. Are 30 de ani. Bolav si el. Sta cu Bogdan in salon. Am facut cunostinta si ma intrebat mama lui de unde sunt. Am raspuns mandru. Deva – Orasul giratoarelor. Din cauza tratamentului, dupa cate am inteles, sa dereglat neurologic. Are un fel de semirapalizie, nu poate vorbi, dar se chinuie sa zambeasca. I-am explicat ca totul vine din gandirea pozitiva. A doua zii am mers la Bogdan in salon dupa ceva filme . Cand m-a vazut Florin a incercat sa spuna ceva, a luat o mica pauza si apoi sa adresat catre domnisoara ce ii statea la capul patului: Cezar…… Deva. Prin ce trece el acum, sa nu mai treaca nimeni. De asta imi era si mie frica. Sa nu tampesc mai mult decat sunt.
Ieri am cunoscut beneficiile unui oras mare. Mi-am dat comanda de mancare pe NET. Si nu mi-au trimis-o in mail, ci pe masa, la clinica. Azi am repetat figura, dar de data asta am luat o pizza. A fost suprema…
Azi e si ziua indragostitilor. Piesa de azi este : Tina Turner – What’s love got to do with it. Enjoy

 

One Response to “Valiii… Valerica….. La multi ani ba !”

  1. Jun Says:

    eu tot te iubesc chiar daca ma ascund….
    Happy v-day….

Leave a Reply