Traim in romania ca animalele in jungla.

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

Am tot auzit zilele astea cpe la stiri : S-au marit pensiile deputatilor, a parlamentarilor etc. Mare tantam a mai fost si pe tema salariilor actuale a unor functionari in diferite ministere, cca 30.000 lei. Nu ma mir, nu ma mir chiar deloc. Daca as avea ocazia si eu mi-as pune un asemenea salar. Nu de alta dar asa am fost crescut, asa am fost indoctrinat, daca vrei ceva sa trebuiasca sa dai spaga, sa trebuiasca sa apelezi la pile, fiecare sa traga doar pentru el si de restul sa il doara undeva. Noul sef al Romsilva, primeste un salariu de 30.790 ;ei iar la finalul anului o prima de cel mult 12 salarii, directorul postei romane CNPR are un salariu de 20.000 lei iar un director din ministerul transporturilor are in jur de 15.000 lei. Acum sa va zic off-ul meu: zilele astea am tot umblat sa imi inchei conturile cu firma la care am lucrat. Ideea era sa ma pensionez pe caz de boala. NU POT. Nu pot sa ma pensionez ca nu am 2.5 ani pe cartea de munca. Am doar 2 si statul nu este de acord sa imi dea o pensie de 200 de lei doar pt faptul ca eu sunt bolnav de leucemie. Si atunci eu pt ce am platit impozite, parintii mei pt ce au platit atatea impozite? Unde ne sunt baniii???? ………. Ahhhhhhh stai ca va zic eu …. LA DOMNII DE MAI SUS. La cei ce se afla in fruntea lantului trofic din jungla asta numita ROMANIA. Si atunci sa nu va mirati cand zic ca daca as avea posibilitatea de a-mi marii singur salariul, platit din banii contribuabililor, nu as ezita nici macar o secunda. Si tu zic ca ai face la fell, poate un pic mai cu bun simt, dar si tu ai profiita de o asemenea oportunitate. Din pacate si tu , si eu suntem doar 2 furnici in aceasta jungla, iar sansele noastre de a devenii lei, sunt infime, iar tot ce putem face e sa supravietuim printre hiene.

4 Responses to “Traim in romania ca animalele in jungla.”

 1. NANCY Says:

  Trist,dar adevarat…Si eu trec de la scarba si revolta la deprimare si neputinta…Este din ce in ce mai rau si mai nedrept sa traiesti in Romania.Nu mai este nici o scara a valorilor.Nici eu nu mai suport mizeria umana din jurul meu.Ai dreptate :fiecare se gandeste numai la el,nu mai poti sa ai incredere in oameni,gasesti din ce in ce mai putine bucurii in viata de zi cu zi.Dar cum pot sa schimbe cateva “furnici” acest lucru?Nu ne ramane decat sa luptam si sa speram…

 2. Dan Says:

  Cezar, si eu am fost la ISTPH, la handicapati, pentru ca boala noastra se incadreaza, conform legii. au gasit tot felul de motive ca sa-mi explice cum ca nu ma incadrez in nici un grad de handicap.in schimb diabeticii se incadreaza. dupa mintile luminate de la noi diabetul e mai grav decat leucemia. asta dupa 27 de ani de munca. si sa nu-ti fie sila?!

 3. Razvan Says:

  Si multi se intrebau de ce pleaca tinerii din tara.Pai la ce sa mai stea?ce motive ar avea sa traiasca intr-o mizerie asa mare,cand stii ca nu pot schimba nimic,cand aproape nu mai este speranta.

 4. Gabi Says:

  Cezar,sunt si eu revoltata de tot ce se intampla in Romania.Am doi baieti mari(putin mai mici decat tine) si ma bucur ca n-au plecat din tara.
  Am aflat despre tine de la Isabellelorelai si am vrut sa te vizitez sa-ti spun ca iti doresc sa te faci bine.

Leave a Reply