Miercuri 14 octombrie.Ziua 21 de carcera!

Author: Cezar Gherman  //  Category: Uncategorized

E sase dimineata si nu am dormit deloc.Nu pot.Ma doare capul,gatul si din cauza lui Hantz imi ard talpile,palmele,toata fata sau cateodata doar ochii. Asta e reactia Grefa contra Gazda sau cum i-am spus eu,Hantz contra Gherman.

Mai e un motiv pentru care nu pot dormi si pentru care am incetat si  sa mai mananc.Sunt balonat pana la extrem.Am sa revin cu detalii.

15.00 Inca doua ore si-mi beau ceaiul lui Winetou.Tot balonat dar fara febra si fara dureri de cap.Pe globii oculari mi-au aparut cateva pete rosii.Una s-a facut cat irisul dar e in partea superioara si nu se vede.

Daca e miercuri e comedie-adica o sa ne bata Insulele Feroe cu 2-1.Voi cei care sunteti microbi sti,nu plangeti.Vin calificarile la Euro 2012 si acolo sigur o sa batem Lichtstenstein-ul. Ei poftim!ca am castigat noi cu 3-1:)

5 Responses to “Miercuri 14 octombrie.Ziua 21 de carcera!”

 1. bubu Says:

  am citit povestea ta cu toate ca stiam continutul din fraza “Eu am leucemie! Tu ai timp sa imi citesti povestea?”.

  trist… si imi pare sincer rau pentru tine…

  am un contact in lista mea de prieteni pe messenger care nu va mai aparea online niciodata…. a decedat de curand rapus de aceeasi boala cu care te lupti si tu… nu vreau sa zic nimic cu asta… pur si simplu am meditat in gals…

 2. Paul Balsan Says:

  Cezare… tata…
  Ich bin sicher, dass alles in Ordnung sein wird …
  Sie sind stärker als jede Hanz ich kenne.
  Ich wünsche Ihnen alles Gute.

 3. Andrei Cucuianu Says:

  Hei, ce faci? Asteptam vesti bune! Hang on tight!

 4. Ljuba Says:

  Salut Cezar

  In Cluj e insorit,Tibi asteptand plecarea in Germania. Tinem pumnii Ljuba Ps-salutari la mama

 5. Viorela Hristea Says:

  Multe salutari si imbratisari de la Bordeaux.Ti am gasit blogul absolut intimplator si am fost profund impresionata de incercarile prin care ai trecut (tu si ceilalti ),cit si de sensibilitatea si inteligenta ce transpar din rindurile scrise de tine pe acest blog. Si eu am fost asistenta medicala in Romania ,la Bucuresti (multa vreme vreo 14 ani .Eu te rog sa faci tot posibilul sa te pui pe picioare ,si la vara viitoare vii aici in Franta sa ti petreci o supervacanta la oceanul Atlantic.Cind o sa poti sa ti recapeti laptopul putem vorbii mai multe pe messenger pe viorela_h@yahoo.fr, si daca vrei sa ma vezi pe mine si familia mea cauta viorelahristea pe netlog (care e ceva in genul lui hi5).
  Nu abandona lupta ,mai ales acum cind ai cistigat atitea razboaie, fii tare si nu uita ca multa lume se gindeste mereu la tine ,si ti tine pumnii strinsi.Daca ai probleme financiare nu ezita sa ma contactezi tu sau mama ta pe messenger sau la tel .0033.66.66.45.109.Noi aici avem o afacere si pot sa te ajut financiar la nevoie.
  Multa multa sanatate si mult mult noroc !!!!!!

Leave a Reply