It’s all good !

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

Ce pot spune altceva decat “it’s all good” si ma refer pe buna dreptate ca totul merge ca pe roate. Incepand de azi nu mi se mai administreaza “nectarul zeilor”, “seva vietzii”, “elixirul tineretii”, otrava asta de citosar la care eu ii tot caut denumiri care mai de care mai siropoase, poate, poate nu le voi simtii atat de intens efectul. Tot de azi am inceput administrarea cu “apa de ploaie”, stiti si voi …. antibioticele alea ieftine care scot infectiile dintr-un elefant muscat de catre un komodo.

Analizele scad repede, ceea ce ma face sa cred ca e bine, blastii astia nenorociti nu sunt ei atat de puternici cum se dau ei, de unde rezulta ca la fel de repede am sa ii pun la pamant. Ganglionii au mai disparut, deabia sunt vizibili, asa cat un varf de spada de spartan :)).

Urmeaza aplaziaaaaa…. Sa vina. Cum vrea, cat vrea de puternica, nu mie frica. Vine mama si ma ajuta. Sambata vine. Pe cand se preconizeaza perioada mai nasoala, vine si mama. Nu isi lasa ea combatantul amanet. Vine si fratemio cu Larisa adusi bine inteles de al3lea copil a lu mama, Gabitza aka Speedy. Deci pe sambata am sa manc de acasa :X.

Ieri am facut punctia. A fost ok. Fara dureri, fara frica, fara panica. Astept doar rezultatele punctiei, sa vedem cat, ce si cum se afla in coloana. Cati crocodili…. vorba Corinei. Incet, incet toate se leaga, se leaga spre bine.

Piesa de azi : Jace Everett – Bad Things. Enjoy. E prea tareeee ! JUR !

3 Responses to “It’s all good !”

 1. Cezar Says:

  Da, e faina piesa, e din serialul True Blood (trebuie sa apara sezonul 2 luna aceasta), oldies goldies :) cat despre pozele din videoclip :O foarte nice…imi place subiectul postului, Amin, btw in ziua respectiva a luat si cezar2 licenta deci e valabil si pt. mine :D

 2. tantiLili Says:

  …Invata de la vultur cand umerii ti-s grei
  Si du-te la furnica sa vezi povara ei
  Invata de la greier, cand singur esti, sa canti
  Invata de la Luna sa nu te inspaimanti…

 3. Cezar Gherman Says:

  Multumesc. Din suflet. V-a pup Tanti Lili ( cea mai buna prietena a mamei mele)

Leave a Reply