Hai cu tata… 1 saptamana si am scapat.

Author: admin  //  Category: Viata in spital

A trecut ceva timp de cand nu am scris. Din nou c-am lunga pauza. Imi cer scuze. Am fost ocupat. Am fost delegat. Apropo. Sunt sub sedative acum asa ca daca scriu fara nici o noima, intelegetzi voi ceva. Stati sa va bag UPDATE.

Cum spuneam in postul anterior. Daca nu aveam complicatiile alea plecam acasa vineri. Era vb de vinerea trecuta. Si uite asa tin minte perfect ziua de Joi. Joi, m-am trezit dupamasa la la 16. Facusem un pic de febra, imi era un pic rau, dar in rest toate bune. Noaptea nu am avut somn si am bagat un maraton de filme. Singur. Ma simteam super. Imi luam temperatura din jumate in jumatate de ora, doar sa fiu sigur ca nu fac febra si ca e SIGUR daca plec acasa. Vineri dimineata eram cel mai inflacarat fan de-al lui maical. Dansam is cantam ca un bezmetic. In urma cu 24 de ore eram praf. Am spus ca e capu devina. Mi-am dorit mult sa fug acasa. Am avut noroc. Analizele erau bune. A zis d-nsoara Dr. Delia ca ma lasa dar luni revin cu un tel. Cu ce am avut noroc? cu faptu ca au venit parintii lu adi sa il aduca in spital la cura. Si au facut asa un mic ocol de vreo 150 km doar sa ma lase si pe mine in fata scarii. Pe caldurile alea cred ca ma lua benga de nervi. Oricum le multumesc din suflet domnului si Doamnei Avram.

Sambata, a fost zii de relaxare, am avut o jumatate de zii numia pt mine. A fost ok. Era urat ca trebuia sa imi fac tratamntul acasa. Imi era lene. Dar cum nu sunt singur la parinti si am un frate …. i-am pus boneta in cap, pojartierele nu le-a acceptat. Erau albe :((. Astfel mi-am facut asistenta personala 24/7 langa mine. El imi prepara injectiile, eu le bagam. El tragea in seringa, eu bagam in vena. El rula, eu fumam :)).

Pe duminica am inceput sa bag asa febra de control cate un 38 din cand in cand. Luni am facut analizele. 3000 WBC – leucocite. Hemoglobina 11, trombo buni, de unde rezulta ca nu tre sa vin neaparat din nou la facultate. Am sunat-o pe Delia care a zis sa vin miercuri direct. Pana miercuri nu cred ca as mai fii putut sa merg cu maxi sau trenu. Era varza…. Au inceput complicatiile. Am inceput cum zice mama ” Sa simti ca ai leucemie copile”. Pana acum eu nu am avut nici un fel de complicatie.

Miercuri cand am ajuns aici mi-sa oprit singura hemoragia din nas care o aveam de vreo 3 zile. Da am avut si hemoragii… dinalea nasoale. Cand m-a vazut delia a zis ca arat fantastic. Era ironica. Dca putea ma batea. MA bag in pat ca iau somn in fund.

One Response to “Hai cu tata… 1 saptamana si am scapat.”

  1. ramona Says:

    multa sanatate!sunt mandra de tine,esti atat de puternic!!Doamne ajuta!!

Leave a Reply