Fresh Meat ….

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

    Cum spune pudge…. FRESH MEAT exact asa am spus eu in gandul meu cand l-am vazut pe Adi, intrand in salon. A venit cu mama, tata, unchiu, fratele si matusa ceea ce ma face sa cred ca este un baiat extraordinar daca atata lume vine sa il interneze. Mama lui a ramas aici internata cu el. Un lucru normal pt o mama si in acelasi timp supra omenesc. Sa dormi 4,5 ore pe seara, pe scaune pe unde apuci, sa stai tot timpul la cheremul unui suferind caruia ii trebe una alta, sa il vezi ca sufera, ca are dureri si ca nu poti sa il ajuti cu nimic si peste toate astea capac acel pacient e FIUL TAU. E extraordinar de greu. Eu consider ca e mai greu pentru apartinatori decat pt pacienti aici. Tocmai de aceea nu am mai lasat-o pe mama sa ma insoteasca la recidiva asta. Eu de bine de rau ma descurc, am amici aici in cluj pe care daca ii sun imi aduc ce imi trebe, iar un fruct pot sa imi curat si eu, o haina rog infirmierele sa ma ajute sa bag la masina, de mancare imi iau singur si mama in tot acest timp sta acasa, la caldura, doarme in patul ei si sufera ca nu poate sa fie langa mine. Dar mie imi este mai usor asa. Pe langa astea acest tratament iti deregleaza sistemul nervos oarecum. Esti mai irascibil. De ce sa am eu cu cine sa ma cert? De ce sa supar si pe altu cu problemele mele? Adi are 21 de ani, este student si este din jud. Alba. Un baiat comunicativ,putin cam speriat la inceput, dar cine nu a fost ?? Are timp sa se obisnuiasca.

    Azi a inceput sa isi faca citosarul efectul. Mia fost rau. Simt deja cum toate se umfla in mine. Mi-am cumparat dulciuri sa manc, pt ca altceva nu credeam ca pot manca, si mia dat Dr. Delia cu interdictia in cap. Eu am uitat ca bag 5 dexone zilnic. De la dexona te umflii daca manci dulce sau sarat. Atat de greu mia mers branula azi, ca deabia acum la 11 incep al 2lea bidon de ciclofosfmida. Sper sa trec usor peste doaptea asta, deoarece aseara am avut dureri de cap si de spate din cauza punctiei.

    Va las ca tre sa bag in vena. :* Noapte buna

2 Responses to “Fresh Meat ….”

  1. Jun Says:

    El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”
    Apocalipsa 21:4

  2. jolie Says:

    Offf dumnezeule ,vorbesti atat de …dezinvolt despre niste lucruri atat de urate incat ma speriu cat esti de curajos.Esti fantastic pe cuvant.Sper sa-ti fie bine.Nb

Leave a Reply