Azi am fost la cosmetica …. cu Blogu :)

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

    De dimineata d-nul Dr. Cucuianu mia luat toate sperantele de a pleca acasa, lea prins bine si printr-un procedeu de Judo a dat cu ele de pamant spunandu-mi …. “mai stam domnu Cezar….. nu ne grabim”. Speram ca azi sa pot face o surpriza celor de acasa, insa analizele imi stagneaza de 5 zile, nu cresc, nu scad…. nimic. Azi impreuna cu mircea am inceput sa modific blogu. Mircea e baiatul care mia facut blogul. Eu zic ca a iesit destul de bine. Pe seara a venit fostul meu coleg de clasa Beni pe la mine, un baiat de nota zece cu care nu m-am mai vazut de foarte mult timp. Multumesc Beni ca ai venit… pt ca stiu ca imi citesti blogul. Am primit si un coctail … un Blody Mary mai precis, din partea spitalului.
jka240bq766jovpwmb3.jpg
     Pe seara au venit si Shorty cu Omny la mine. I-am sunat si le-am dat comanda, s aimi faca comisioane. Imi era foame si nu pot sa ies din spital. Analizele scazute ardale focu.

3 Responses to “Azi am fost la cosmetica …. cu Blogu :)”

  1. Jerry Says:

    Fa’te bine cezare si hai acasa … ti’am citit blog’ul … am ras bine .. dar am avut si momente de tristete printre randurile scrise de tine … sper sa te faci cat mai repede bine si nu in ultimu rand : sa vi cat mai repede acasa ( deva 4 ever )

  2. Cezar Gherman Says:

    Asta fac ma. Ma bucur cand vad ca am reusit din ceva atat de crunt, ceva plin de umor. Asta ma face sa realizez ca boala nu ma schimbat, ca sunt acelasi om care eram si inainte. Am sa vin acasa ma … si am sa ma fac bine. Woord.

  3. Jerry Says:

    woord!

Leave a Reply