2009. Doua mii noua. 2000 No-Ua….th the fuck???

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

    Am inceput noul an ca un palestinian.  Numai bubuituri, urme de fum in aer, cerul era puternic luminat iar in jurul meu toata lumea se adapostea si tipa pt ca razvan ( fratele meu) baga petarde in galeti si poste. Diferenta era ca eu sarbatoream iar palestinianul  incerca sa supravietuiasca. Diferenta era ca astfel de scenarii eu le traiesc o noapte pe an, iar el 24/7. 

   Ce a patit lumea ma ? pe zii ce trece tot mai dobitoci suntem ? tot mai aiuriti? tot mai plini de ura si mai innumani? Tin minte ca acum cativa ani mai vedeam la televizor conflicte care se stopau pe perioada sarbatorilor. Se incheiau armistitii, si toti se puteau bucura de sarbatori.

    Am citit intr-un ziar londonez, DailyMail ( a nu se confunnda cu publicatia la care lucra SuperShmen) ca in noaptea dintre ani, au fost numeroase tentative de omor datorate consumului de alcool. Si sa vedeti poze cu tineri mutilati, politisti incercand sa imobilizeze “durii londrei”, printese cu 2 degete pe gat in mishlocul strazii, victime ale violentei si victime ale inconstientei. O poza ma uimit. I-as da un nume “nimeni nu ramane in urma” era vb de vreo 5 fete care o tarau efectiv pe alta dupa ele, “victima” era un pic mai beata ca si restul.

     La mine Rev-ul a fost misto, am fost putin dezamagit, mi s-au dat niste planuri peste cap, dar pana la urma am ramas cu cei care conteaza: familia si prietenii. Mai era loc de cateva persoane pe langa mine dar nu a fost sa fie.

    Sa va spun: ce imi doresc in anul nou ? Ok am sa va spun : ” CE IMI DORESC IN ANUL NOU”. Pe bune acum, nu vreau prea multe, putin mai multa sanatate si fericire pt mine. Pentru toti ceilalti la fel : sanatate si fericire.

  La multi ani 2009. La multi ani tuturor Ion-ilor, Ioane-lor, Ionutz-ilor pentru maine.

   Pentru cateva secunde azi am trait un cosmar. Cand sa dau published la randurile de mai sus, a venit Dr. Delia si ma spreiat. Pe coloana. Era anestezicul dinainte de anestezie :D. Ma pregateam de punctie. Mi-au amortit vreo 3 vertebre si ma intepat. Atunci a venit durerea de sold. Iar in clipa cand Dr. ma intrebat daca pot misca degetele de la picioare am transpirat instantaneu. Le puteam misca. Dar pana le-am miscat mi-a scazut tensiunea. M-am facut palid la fata. Au fost cateva secunde in infern. Apoi durerile de cap…. vai nu va zic de alea. Acum toate au trecut. Astept sa termin cu perfuzia si apoi merg sa mananc niste paste. Nu mai pot de foame. Toata zia am stat in pat si mia fost rau.

7 Responses to “2009. Doua mii noua. 2000 No-Ua….th the fuck???”

  1. Jun Says:

    Ms mei;;)La multi ani mie
    Anu asta trebuie sa iti doresti in plus;)) o beuta cu mine;):>

  2. Cezar Gherman Says:

    Normal. II trecuta deja in To-Do list.

  3. jolie Says:

    Buna si La multi ani.Ma impresioneaza profund taria de care dai dovada si sper ca Dumnezeu sa te ajute sa treci peste boala.

  4. Cezar Gherman Says:

    multumesc jolie. Incerc sa fiu un ex pe cei mai slabi de aici.

  5. jolie Says:

    Buna seara.Multumesc ca mi-ai raspuns.As vrea sa vorbim mai in detaliu ,am si eu o poveste,dar nu sunt pregatita sao scriu aici.Poate vb candva.Sanatate maxima.Nb

  6. barbu Says:

    ai idee ceva despre palestinieni despre zona si cine pe cine sau “da frumos” la povestea ta..??

  7. Cezar Gherman Says:

    stiu ceva ceva …. iar cerul mi se parea la fel de luminat ca si in gaza. numai ca aici era revelu …

Leave a Reply