Nici un plan de viitor…. inca !

Author: Cezar Gherman  //  Category: De la deva....

Azi e saptamana de cand am auzit. Ce si cum, am sa va spun zilele astea. Momentan incerc sa schimb cate ceva in viata mea, ordinea prioritatilor, sa modific cate ceva la blogul asta. Am sa fac un post zilele astea ca sa va spun prin ce am trecut. Eu si ei. Probabil ca am facut postul doar ca sa nu dau 2 vesti rele una dupa alta.  Nici o piesa azi. Nici o poza azi. Nimic zilele astea. V-am pupat. Apropo. Azi mi-am visat recidiva. Si eram foarte incantat ca am ajuns sa vizitez Beijing-ul. Plecasem acolo sa fac niste analize, iar cand era sa plec spre casa intrebam pe toata lumea “unde se sta la ocazie sa ajung spre deva”

One Response to “Nici un plan de viitor…. inca !”

 1. Cristian Gache Says:

  1 daca moderezi posturile, acest post este doar pentru tine, daca nu… imi asum riscurile!
  sint sotul alinei gache, cea pentru care ai donat niste bani. nu putem spune decit un foarte mare multumesc! daca tot iti reconstruiesti site-ul pune si tu un contact ma normal, mai vizibil, eu de 20 de min tot haladui pe aici in cautarea unui contact!!! fa ceva!!!
  uite ce fac eu: am primit bani din donații, un copil chiar si-a dat pusculita pentru alina, după ce voi lua creditul voi dona si eu, cum am mai facut-o, dar daca ai a2/rh negativ grupa sanguina ma ofer pentru o analizare a compatibilitatii si poate facem ceva ce nici un ban din lume nu poate face!

  îti doresc tot binele din lume!!!
  cristian

Leave a Reply