There is no place like HOME :X

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

Am ajuns marti acasa, iar pana joi dimineata am avut acelasi program ca si in spital. Adica ma trezeam dimineata, serveam cafeaua, masa, ma uitam la un film si inca unul, and another one, si iarasi film pana ma lua somnu.
De ieri mi-am reluat viata de “acasa”. A inceput sa sune telefonul, sa ies la plimbare, sa ma vad cu prietenii, sa imi bag mana prin calculatoarele altora. Defapt la calculatoare ce ma mai pricep si eu ca in rest sunt praf…. Ieri am instalat windowsul pe 2 laptopuri un toshiba si un MSI. A fost ok ….dar sa nu va cumparati MSI decat daca vreti sa faceti cu nerviii. Ori sunt eu destul de but incat sa nu gasesc un driver klumea ….ori astea sunt facute pe vapor.

Am inceput sa citesc o carte ” Metoda usoara de a te lasa de fumat” si vreau sa spun ca da roade. Am sa o postez si pe site. La naibaaaaaa … am scapat tigarea pe jos si am dat foc la carpeta. =)) Glumesc. Nu am scapat nimic.Dealtfel ma documentez pt un nou post la categoria sanatate. E cam greu. Nu gasesc statistici exacte. Am spus ca nu vreau sa va induc in eroare, dar vreau sa atrag atentia asupra unor lucruri.

Asta seara e seara baietilor. Vine lumile la mine … DotA night mai precis. O sa revin cu poze de la lan. Printuri cu Godlikeul nostru. nL4 ever.

6 Responses to “There is no place like HOME :X”

 1. Razvan Says:

  Distreaza te cat poti de mult si uita de spital…pe langa priceperea ta in ale computerelor eu zic ca te mai pricepi la ceva…stii sa scrii bine,amuzant si cateodata cu autoironie.Apreciez asta!!!!!

 2. Razvan Says:

  PS:Placile de baza MSI sunt destul de bune din cate am auzit dar se pare ca nu stau lucrurile asa si cu laptopurile.

 3. Cezar Gherman Says:

  multumesc de compliment ! am sa incerc sa scriu tot mai des. O zii buna iti doresc

 4. Oara Buzas Says:

  Te iubesc Cezar si-ti doresc sanatate!

  Tanti Buzas

 5. Cezar Gherman Says:

  Razvane iti doresc sanatate pentruu copii si sa ramana in tara, aproape de familie, pt ca nimic nu e ca si familia. Poate daca vom alege cu cap anul asta se vor mai schimba cateva in lumea asta.

 6. Screch Says:

  Halatu cat ii Halatu??:))Vreau Pozele de la lan sa ma vad acolo inghesuit in coltul vesel:))

Leave a Reply