1000 de leucocite in ghete. Asta imi doresc

Author: Cezar Gherman  //  Category: Viata in spital

6s41a0pua8u2kwpa19qp.jpg
Asta seara am decis sa ma port ca un copil. Mi-am curatat ghetele cu servetele umede si le-am pus in geam. Sunt atatea lucruri pe care as vrea sa mi le aduca moshu…. atat de multe, atat de importante, insa cel mai mult imi doresc maine sa pot sa o tai catre timisoara. Imi doresc sanatate, donator, noroc, intelepciune, fericire si 1000 de leucocite pe maine dimineata.

   Maine dimineata vin ai mei la Cj. Vin dupa mine sau dupa sangele meu. Cu ce vor pleca de aici depinde de moshu daca imi va pune in ghete cele 1000 de leucocite necesare externarii. Daca nu le voi avea, mi se vor recolta cateva probe de sange iar apoi mama cu tata calare pe un renault megane ( a lu speedy – sa nu se supere ca nu l-am pomenit si pe el) vor zbura catre timisoara pt a li se preleva si lor aceasi cantitate de sange necesare efectuarii unor teste de sange in germania. Acum 2 zile, s-a  mai internat un domn din deva, nea popa. Este coleg cu tata de serviciu. Acelasi diagnostic ca si mine : Leucemie acuta limfoblastica. E greu, mai ales la inceput, cand nu stii la ce sa te astepti. Asa am venit si eu aici … anul trecut in februarie. Credeam ca am sa stau maxim 5 zile. Mi-am adus cu mine gel, fixativ, spuma de par, deodorant, parfum … ca dupa 5 zile sa nu suport nici un miros … sa vad cum imi pica parul din cap la un simplu stranut. A fost dificil dar m-am obisnuit. Cu totii ne obisnuim. Sper doar ca nea popa care mi se pare un om super linistit sa se acomodeze cat mai repede.

 Intr-o alta ordine de ideei, ma tot chinui, ma dau peste cap, imi fac perii albi ( vb vine =)) ) sa gasesc o cabana cat de cat sa facem revelionul in ea. Toti se pronunta, unu nu face nimic. La scorurile la care se inchiriaza cabanele ma tot bate gandul sa inchiriem un apartament cu vreo 3 camere… mobilat … doar pt 5 zile… ar fii misto si asa. Eu as fii mai aproape de casa, de spital, in cazul vreunei urgente…. urgente cum ar fii: nu sar putea dezlipii femeile de mine sau as pica jos de la atata dans, sau intoxicatie alimentara cu prajituri si bunataturi de la moshu.

  Maine seara sper sa postez din fotoliul meu comod de acasa. Si daca nu … am sa ma pun intr-un scaun dinasta de spital… si am sa scriu plin de speranta ” Poate mi le aduce mos craciun”

  Sa vina moshii, sa vina sarbatorile, sa vina invitatii si invitatele, sa vina distractia si sa vina ANU NOU. Pt ca la anu toate vreau sa le fac mai bine, pt ca la anu vreau sa incep de la 0. Oricum nu vreau sa mai port scutece de panza, sau sa ma mai duc la gradinita, nici sa schimb 4 invatatoare in primi 2 ani de scoala. Vreau doar sa incep ca si cum as fii venit intr-un nou oras, sa imi schimb modul de viata, sa incep sa cred din nou in Dumnezeu, sa fiu fericit, sa ma indragostesc din nou, sa ma fac bine si sa traiesc mai bine si mai mult.

   Si inchei citantul pe verisorul meu al mic ” Hai pa………”

                                              Pe maine seara.

5 Responses to “1000 de leucocite in ghete. Asta imi doresc”

  1. Jun Says:

    Ce imi place de tine cum rezisti….Sper sa te faci bine..Umm nu is nimenea important si nu nu ma bag in seama…am dat de tine de pe un status..

    oricum….iti doresc tot binele din lume >:D:D<

  2. lalishuka Says:

    eu stiu un singur lucru,cezar…esti unul dintre cei mai sufletisti oameni pe care-i stiu..D-zeu are grija de tine,mai ramane sa ai si tu grija de propria persoana..ai sa te faci bine,si ai sa faci tot ce-ti doresti..sunt sigura de asta..miss u!!

  3. dorina Says:

    ai o vointa si un optimism incredibil .tine o tot asa ca totul va fi bine ,ai sa vezi .iti doresc sa ti aduca si mos craciun tot ceea ce ti doresti si sa nu ti pierzi speranta niciodata

  4. nimeni important Says:

    …..eu nu stiu ce vreau de la viata, habar nu am, nu e ca si cum as fi oprita de cineva ,eram o persoana optimista care chiar credea ca visele se implinesc, si inca mai sper acest lucru. As vrea sa stiu si eu la ce sunt buna trebuie sa fie ceva special si la mine…cred….oricum eu sper ca mosul ti-a adus ce sperai si sper sa imi dea si mie o idee despre ce vreau sa fac cu viata mea… te pup:*

  5. nimeni important Says:

    apropo mosul a trecut de ceva vreme……de ce vara nu exista mos? si inca ceva ….. habar nu am ce sa iti scriu dar ma simt bine facando…..

Leave a Reply